fbpx
Because ... Teaching is Art !...

Ποιοί Είμαστε

Τα κεντρα ξενων γλωσσων Ευρωπαικες Γλωσσες είναι εξειδικευμενα κεντρα σπουδων που μετρανε 20 χρονια στο χωρο της ξενογλωσσης εκπαιδευσης με τεραστια επιτυχια στα Βριλησσια και Μελισσια.

Παντα με σεβασμο και ειλικρινη αγαπη για τον μαθητη, διδασκουμε Αγγλικα , Γαλλικα , Γερμανικα, Ιταλικα, Ισπανικα, Κινεζικα και Ελληνικα (για ξενους)

Τα ποσοστα επιτυχιας είναι ενδεικτικα του επιπεδου διδασκαλιας που παρεχουμε με παιδια Α Γυμνασιου να δινουν LOWER και Γ Γυμνασιου για PROFICIENCY.

Σισμανογλείου 17 και Σπαρτης 34, Βριλήσσια

Βριλήσσια-Κέντρο Ξένων Γλώσσών

Το κεντρο μας παρεχει 5 ανακαινισμενες και ευρυχωρες αιθουσες διδασκαλιας και 3 επιπλεον αιθουσες μελετης, ένα ανετο χωρο υποδοχης και reception. Βρισκεται μερικα μετρα από το κεντρο των Βριλησσιων, διπλα στο 4ο Δημοτικο Σχολειο στην οδο Σισμανογλειου 17 και Σπαρτης 34 (210-6138523). Ειναι ισογειο κεντρο σπουδων καταλληλο για την ησυχη και ομαλη λειτουργια διδασκαλιας με ανετο περιβαλλοντα χωρο για μικρους και μεγαλους.

Σισμανογλείου 17 και Σπαρτης 34, Βριλήσσια

Ολύμπου 20, Βριλήσσια

Βριλήσσια-Κέντρο Ξένων Γλώσσών & Πληροφορικής

Το εκπαιδευτήριο μας στην οδό Ολύμπου 20 (210-6137074) είναι το νεότερο μας φροντιστήριο το οποίο λειτουργεί ως κέντρο Ξένων Γλωσσών αλλά και ως εξεταστικό κέντρο Πληροφορικής. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ,βόλευ και τέννις της οδού Ολύμπου. Είναι ισόγειο και γωνιακό ενώ στον όροφο ακριβώς από επάνω του στεγάζεται το κέντρο νεότητας του δήμου Βριλησσίων. Αποτελείται από 4 αίθουσες η μία εκ των οποίων λειτουργεί ως εργαστήρι ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ολύμπου 20, Βριλήσσια

Γραμμου 30, Μελίσσια

Μελίσσια-Κέντρο Ξένων Γλώσσών

Το κεντρο μας παρεχει 5 ολοκαινουργες και ευρυχωρες αιθουσες διδασκαλιας, ένα ανετο χωρο υποδοχης και reception. Βρισκεται σε μια ησυχη περιοχη των Μελισσιων λιγα μετρα μακρια από τo Δημοτικο Σχολειο Μελισσιων, στην οδο Γραμμου 30 (210-6130157). Είναι ισογειο με ομορφο καταπρασινο περιβαλλοντα χωρο για την ασφαλη και ευχαριστη διαμονη παιδιων και γονεων.

Γραμμου 30, Μελίσσια

The Locations
More Information

Got Questions?

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Σισμανογλειου 17 και Σπαρτης, τηλ: 210-6138523
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Ολύμπου 20 & Φλωρίνης, τηλ: 210-6137074
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Γράμμου 30, τηλ: 210-6130157


Wonder World Workshop - Τα καλλιτεχνικά μας εργαστήρια

Το παραμύθι μας

Οι καλύτερες εκθέσεις των μαθητών μας

Μάθηση = Παιχνίδι

Ποιός είπε οτι η μάθηση δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι!

Μαθαίνουμε παίζοντας, ζωγραφίζοντας, μαγειρεύοντας, τραγουδώντας, κατασκευάζοντας και ταξιδεύοντας...

Δείτε τις Εκδηλώσεις μας!

e-genius.gr ...intelligent web software