Επιστολή προς τους γονείς

 

Αγαπητοί γονείς,

σας καλωσορίζουμε ξανά στα φροντιστήρια Ευρωπαϊκές Γλώσσες και ευχόμαστε να έχουμε και φέτος μια εποικοδομητική και πετυχημένη σχολική χρονιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στο πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που διοργανώσαμε το μήνα Σεπτέμβριο με θέμα «Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας» με εισηγητή τον κ. Γιάννη Καλογεράκη . Η προσπάθεια μας να διοργανώσουμε και άλλα παρόμοια σεμινάρια και δραστηριότητες θα είναι ευδιάκριτη όλη τη χρονιά .

Συνεχίζοντας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  1. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικό σεμινάριο της Σχολής Γονέων στην ιστοσελίδα : http://seminars.pregoukos.gr/el/home που θα σας βοηθήσει να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τα παιδιά σας. Ζητήστε το password από τη γραμματεία.
  1. Ξεκινάει Τμήμα Πληροφορικής για ενήλικες αρχάριους με 30€/μήνα

Στο τμήμα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να:

  • μάθετε εύκολα και γρήγορα να χειρίζεστε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή
  • μελετήσετε όλες τις βασικές δυνατότητες των εφαρμογών του Office όπως WORD (επεξεργαστής κειμένου) / EXCEL (λογιστικά φύλλα) / POWERPOINT (παρουσιάσεις)
  • εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του διαδικτύου
  • μάθετε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία

και πολλά ακόμα που θα σας διευκολύνουν στη χρήση του υπολογιστή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

  1. Θα λειτουργήσει τμήμα για παιδιά 2-4 χρονών στο οποίο τα παιδιά στο χώρο του φροντιστηρίου μας 2 Σάββατα το μήνα από 45 λεπτά τη φορά , θα περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους μαθαίνοντας Αγγλικά. Κόστος 15€/μήνα
  1. Θα πραγματοποιηθεί το μήνα Νοέμβριο και συγκεκριμένα Σάββατο στις 1/11 15.00-17.00 στο φροντιστήριο Βριλησσίων και Σάββατο 8/11 στις 15.00-17.00 στο φροντιστήριο Μελισσίων , το πρώτο καλλιτεχνικό εργαστήρι της χρονιάς με θέμα του τη δημιουργία face cartoon. (θα χρειαστούν:1-2 χρωματιστά χαρτιά Α4,ένα γυαλιστερό χρωματιστό χαρτί, κηρομπογιές, 1άδειο κουτί δημητριακών).

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.eurolangcenter.gr για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα, να βλέπετε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας αλλά και την καλύτερη έκθεση του μήνα .Τέλος, παρακαλούμε να ελέγχετε το Τετράδιο Συνεργασίας και Προόδου (μηλαράκι) των παιδιών όσο συχνότερα γίνεται!

Σας ευχαριστούμε πολύ!


Wonder World Workshop - Τα καλλιτεχνικά μας εργαστήρια

Περισσότερα

Το παραμύθι μας

Περισσότερα

Οι καλύτερες εκθέσεις των μαθητών μας

Περισσότερα

Μάθηση = Παιχνίδι

Ποιός είπε οτι η μάθηση δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι!

Μαθαίνουμε παίζοντας, ζωγραφίζοντας, μαγειρεύοντας, τραγουδώντας, κατασκευάζοντας και ταξιδεύοντας...

Δείτε τις Εκδηλώσεις μας!

e-genius.gr ...intelligent web software