fbpx

Εκδρομή Ιταλία Ιούνιος 2016

      Τα φροντιστήρια EL οργανώνουν για τους μαθητές, γονείς , φίλους & συνεργάτες τους...

7ήμερη Εκδρομή στην ΙΤΑΛΙΑ

ΑΠΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΒΕΡΟΝΑ-ΓΚΑΡΝΤΑ-ΠΙΖΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΣΙΕΝΑ-ΡΩΜΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ

1η μέρα  (Πέμπτη 16-06-2016):

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα επιβίβαση στο πλοίο ,τακτοποίηση στις καμπινές . Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα  (Παρασκευή 17-06-2016):

Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για τη Βερόνα. Θα διασχίσουμε την περιοχή με τις ομορφότερες παράλιες της Ιταλίας θα περάσουμε περιφερειακά της Μπολόνια και θα φτάσουμε στη Βερόνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο υπόλοιπο μέρας ελεύθερο. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

3η μέρα  (Σάββατο 18-06-2016):

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση Βερόνας , την πόλη του Ρωμαίου κ της Ιουλιέτας με το περίφημο μπαλκόνι στο αρχοντικό των Καπουλέτων και κατόπιν πάμε στην Γκάρντα οπού βρίσκεται και η περίφημη Γκαρνταλαντ (Eurodisney του νερού και όχι μόνο).Μετά την διασκέδαση μας αναχωρούμε για Πίζα. Θα περάσουμε και πάλι περιφερειακά της Μπολόνια και θα καταλήξουμε αργά το βραδάκι στην όμορφη πόλη με τον κεκλιμένο πύργο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα (Κυριακή 19-06-2016):

Πρωινό και ξενάγηση της Πίζας και αναχώρηση για Φλωρεντία ,όπου θα απολαύουμε τον Καθεδρικό ναό, τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, το καμπαναριό του Τζιότο, το βαφτιστήριο του Άγιου Ιωάννη, το παλάτσο Βέκκιο, την πλατεία  Σινορίας και την Πόντε Βέκκιο, την παλαιότερη και την πιο διάσημη γέφυρα του ποταμού Άρνου που διασχίζει τη Φλωρεντία. Στη συνεχεία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.

Αναχώρηση για τη Σιένα. Η Σιένα είναι η ομορφότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας. 11 δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη κεντρική πλατειά Πιάτσα ντελ Κάμπο όπου δεσπόζει το Μεσαιωνικό Δημαρχείο. Βόλτα στα γραφικά καλντερίμια της πόλης με τα Μεσαιωνικά αρχοντικά, τις εκκλησιές και τον Καθεδρικό Ναό, αφιερωμένο στην Κοιμήση της Θεοτόκου, ο όποιος θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα τέχνης σε ολόκληρη την Ιταλία . Το κτίριο που δεσπόζει στην πλατεία είναι το Παλάτσο Πούμπλικο ενώ πολύ κοντά βρίσκεται η Ντουόμο ένας από τους ομορφότερους γοτθικούς καθεδρικούς της Ιταλίας και το μουσείο με τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς του ναού. Στη συνεχεία αναχώρηση για τη Ρώμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα (Δευτέρα 20-06-2016):

Πρωινό και περιήγηση της Ρώμης. Θα δούμε το Κολοσσαίο, την αψίδα του θριάμβου, τα φόρουμ του Αυγούστου, του Καίσαρα και του Ιουστινιανού, την πιάτσα Βενέτσια, το

λόφο του Καπιτωλίου, το μέγαρο του Μουσολίνι και τη βασιλική του Άγιου Πέτρου στο Βατικανό , την Φοντάνα ντι Τρέβι. Απόγευμα ελεύθερο.

Για το βράδυ θα απολαύσετε την αιωνία πόλη. Θα θαυμάσουμε το Βατικανό, το Καστέλο Σαν Άντζελο, το Τραστέβερε, την Τιβεριάνη Νησίδα,, το θέατρο του Μάρκελλου, την πλατεία Βενετίας , την Φοντάνα ντι Τρέβι κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχεία, Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα (Τρίτη 21-06-2016):

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Ξενάγηση στη Νεκρή Πόλη που έμεινε άθικτη κάτω από τη λαβα του Βεζούβιου που εξεράγει το 79 μ.Χ.. Θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την πόλη του Νέρωνα κ.α. Συνεχίζουμε για Μπάρι επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πάτρα.

7η μέρα (Τετάρτη 22-06-2016):

Άφιξη στο Λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για την επιστροφή με διάφορες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 

έως 12 ετών 470,00€ 

και άνω των 12ετών 490,00€

 Διαφορά μονόκλινου 120,00€

Δίκλινη καμπίνα 70,00€ / επιπλέον το άτομο.

Περιλαμβάνονται :

1.Μεταφορα και περιήγηση με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν EURO 4

2. 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πρωινό

3. 4 δείπνα

4.Έμπειρος Αρχηγός ξεναγός για όλες τις μέρες του ταξιδιού μας,( Από Αθήνα σε Αθήνα )

5.Ασφαλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

6. 2 διανυκτερεύσεις Πάτρα-Ανγκονα και Μπάρι-Πατρα σε τετράκλινες καμπινές ΑΒ4

7. Extra ξεναγός ελληνόφωνος αποκλειστικά για την Αρχαία πόλη της Πομπηίας

8.Checkpoint Ιταλικών Πόλεων

9.Διοδια αυτοκινητόδρομων

10.Λιμενικά τέλη και επίναυλος καυσίμου

Δεν περιλαμβάνονται :

1.Είσοδοι σε μουσεία και Gardaland ( Γκαρνταλαντ )

2.Ποτά - Φιλοδωρήματα

3. City Tax (δημοτικός τουριστικός φόρος Ιταλίας)